DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

Dia de la Poesia

📚 L’Eix Comercial de Lleida celebra el Dia Internacional de la Poesia amb una iniciativa única! 🎉

El pròxim 21 de març, ens unim a la celebració mundial de la poesia amb una campanya que transformarà la nostra zona comercial en un escenari poètic. Prepareu-vos per a una experiència cultural inoblidable que segurament captivarà l’atenció de tots els visitants.

💫 Què farem? Ens embarquem en l’aventura de decorar els nostres aparadors amb haikus, que portaran la màgia de les paraules a cada racó del nostre Eix Comercial. El haiku (俳 (hai) 句 (ku)) és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. És un poema breu, té 3 versos (ratlles) de 4-6-4 síl·labes (comptant amb la mètrica catalana). Durant la setmana, vindran escriptors a escriure els seus haikus, i també amants de la poesia, que escriuran els que a més els agradin.

🎨 Això no és només una celebració de la bellesa de la poesia, sinó una oportunitat per a tots els amants de les lletres per participar i gaudir d’una experiència cultural única. Convidem a tots els aficionats de la poesia a reunir-se a l’Eix Comercial de Lleida per a una jornada plena d’inspiració, creativitat i, sobretot, diversió.

🌟 No us perdeu aquesta oportunitat de ser part d’una celebració especial en honor al Dia Internacional de la Poesia! Deixa que les paraules ens portin en un viatge emocionant a través de la nostra comunitat comercial.

Per a més, informació consulteu el programa.

Escriptors i amants de la poesia han donat vida als nostres aparadors amb haikus plens de bellesa i emoció. 💖🌸 Uneix-te a nosaltres mentre ens submergim en un mar de versos i compartim l’amor per les paraules. 📖

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Eix Comercial (@eixcomerciallleida)

Open chat