Pastisseria Terés

La nostra Pastisseria fou fundada el 18 de Març de l’any 1945 amb el nom de Dulceria Terés per Manel Terés i Roig i la seva esposa Teresa Florensa i Pocallet.

Desprès de la mort del  fundador, l’any 1963, va ser la vídua i la seva filla Maria Teresa Terés i Florensa qui van seguir fent-se’n càrreg fins al Desembre de 1981, quan es va jubilar la Sr. Teresa Florensa.

Va continuar l’activitat la seva filla Maria Teresa i el seu marit Eduard Llinàs i Ibáñez, qui desde d’any 1968 ja dirigia les tasques d’obrador.

Actualment segueix sent la Maria Teresa Terés i la seva filla Marta Llinas i Terés qui seguim al capdavant del negoci familiar.

Els nostres productes estan totalment elaborats de forma artesanal, amb materies primeres d’alta qualitat, naturals, i sense cap tipus d’aditiu, cuidant tots els detalls, en el nostre obrador. 

Sector

Pastisseria. Bomboneria.

Serveis

Atenció personalitzada.

Tenint en compte les intoleràncies alimentàries que hi ha actualment, i partint de la base que tot ho elaborem al nostre obrador, tots els nostres productes són sense additius.

Tenim alhora productes aptes per celíacs, per alèrgics a la lactosa, als fruits secs…

Pagament al comptat, per targeta de crèdit/dèbit, bizum, transferència.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 267 437

Mòbil: 676 385 504 

Web

www.pastisseria-teres.com 

Horari

De dilluns a dissabte:

Matins de 08:30h a 14:00h

Tardes de 17:00h a 20:00h    

Adreça

Carrer Sant Antoni, 17

25002 Lleida

Open chat