Jack & Jones

Des que vam començar, el 1990, ens hem proposat com a missió oferir a tot tipus de nois peces carregades d’estil amb què completar els seus respectius armaris i poder així presumir d’un look envejable allà on vagin i sigui quin sigui el tipus d’ocasió. I, atès que som dels que pensen que la moda no coneix talles ni edats, a JACK & JONES podràs trobar a més tant estilosos dissenys en talles grans com moda d’acord amb les últimes tendències per a aquells fashionistes més joves.

A partir d’ara, tothom qui ho vulgui podrà disposar d’un armari carregat d’estil.

Les nostres arrels es basen sobretot en la moda texana, per això una de les coses que més ens agrada i millor se’ns dóna dissenyar són estiloses peces vaqueres. Tot i això, també ens tornen bojos altres tipus de teixits capaços d’oferir als nostres clients una dosi addicional de confort i confiança.

Per això, disposem tant de peces vaqueres en línia amb les darreres tendències de moda, com estiloses caçadores bòmber, xinesos clàssics o fins i tot sofisticats vestits de vestir.

A JACK & JONES trobaràs tot allò que necessites per renovar el teu armari i fer que el teu sentit de la moda i l’estil siguin digne d’admiració.

A més, la nostra àmplia gamma de productes inclou així mateix altres articles dins del món de la moda, com ara roba interior, calçat i complements.

Així que és igual el que vas buscant. Tenim tot el que necessites per presumir d’estil de cap a peus, independentment de si es tracta de l’outfit perfecte per a una primera cita, un look desenfadat i informal amb què sortir amb els amics o alguna cosa lleugerament més sofisticat i formal per anar a l’oficina.

Sector

Moda.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 245 201

Web

www.jackjones.com

Horari

De dilluns a dissabte:

Matí: De 10:00h a 13:30h

Tarda: De 17:00h a 20:30h

Adreça

Plaça Paeria, 10

25007 Lleida

Open chat