Júlia Perfumeria

Des del 1939, hem avançat, hem crescut sí, però mantenint la nostra essència. Avui, amb més de 600 col·laboradors i més de 70 establiments, som referents al sector, en servei i consell, el lloc ideal on els nostres clients troben els millors productes, amb un assessorament personalitzat.

Avui ens visiten la segona o tercera generació dels nostres primers clients, sabedors que quan necessiten un consell professional i honest, el troben a Perfumeria Júlia. I tot plegat amb un equip amb moltíssim talent i passió per la bellesa i el benestar, buscant els tractaments més innovadors del mercat, els perfums d’autor, l’última tendència en make up o els tractaments de cabina més efectius.

L’any 2010 neix la nostra marca cosmètica, que avui és un referent de qualitat i eficàcia, pels seus actius exclusius i innovadors i per les seves altes concentracions i que cada dia suma més seguidors.

JÚLIA BONET l’aconsegueix invertint en potents fórmules, és a dir, incorporant els millors i més innovadors actius, amb eficàcia demostrada i en les màximes concentracions possibles.

Perquè un cosmètic també és luxe i benestar, els productes de JÚLIA BONET cuiden fins a l’últim detall per aconseguir-ho. Textures agradables, aromes delicades i presentacions pràctiques i altament qualitatives.

Cada producte té com a objectiu complir les expectatives del client, oferint resultats visibles ja des de la primera aplicació i acumulatius en el temps. Productes de qualitat, avaluats clínicament i testats dermatològicament.

Sector

Perfumeria.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 112 829

Web

www.perfumeriajulia.es

Horari

De dilluns a dissabte:

De 09:30h a 20:30h

 

 

 

Adreça

Plaça Sant Joan, 3

25007 Lleida

Open chat