La Casa De Las Carcasas

La Casa de les Carcasses neix l’any 2012 com a màxima expressió de garantia en especialització i varietat. Ofereix una experiència única quan un client cerca un accessori per al dispositiu.

A més, aquesta experiència l’aconseguim des d’una atenció personalitzada, gràcies a l’alt nombre de persones que hi treballen i garantint un tracte únic al sector, fins a la presentació dels diferents models, funcions, qualitats i per descomptat, podent provar i examinar cada model per al terminal, per oferir una visió real de l’experiència final.

Tenim un ampli estoc de productes i de models, tant per als darrers dispositius com per a aquells que ja porten temps al mercat, per molt antics que siguin.

Tenim més de 50.000 referències de productes, protecció per a tots els mòbils i tauletes, fins i tot per a aquells que porten diversos anys al mercat per molt antics que siguin.

En aquesta botiga pots trobar carcasses per a més de 400 models de mòbils, fundes per a més de 30 tipus de tauletes i un munt d’accessoris més per a aquests dispositius (pals de selfie, rings, carregadors, cables, guants tàctils, fundes aquàtiques, power banks , altaveus, auriculars, cascos, etc.)

Sector

Fotografia. Regals. Telefonia i Electrònica.

Serveis

Bizum, reparacions de mòbils, carcasses personalitzades i revisió de telèfon.

Segueix-nos a:

Marques

Disney, Marvel, Popsocket, La Vecina Rubia, Mr. Wonderful, DC Comics entre d’altres.

Telèfon

Fixe: 973 300 978

Web

www.lacasadelascarcasas.es

Horari

De dilluns a dissabte:

De 10:00h a 21:00h 

Adreça

Carrer Major, 32

25007 Lleida

Open chat