laGràfica

laGràfica és una agència de disseny gràfic i publicitat diferent i innovadora, adaptada als nous temps i necessitats del món digital, però també especialista en comunicació tradicional.

 

Campanyes de publicitat
Planifiquem i produïm campanyes per comunicar la teva marca, productes i serveis al món. Pensem creativitats perquè funcionin tant a suport imprès com al món digital.

Branding
Una marca va més enllà d’un logotip i un eslògan. Confia en nosaltres per crear o renovar la identitat corporativa de la teva empresa: des del disseny del logotip i les seves diferents aplicacions, a l’estructuració d’una completa arquitectura de marca.

Disseny gràfic
Al nostre estudi dissenyem catàlegs, fullets, llibres, cartellisme, estands per a fires, material per al punt de venda, packaging, guies d’estil… Donem valor a la imatge de la teva empresa.

Disseny web
Oferim tot tipus de projectes web, des de pàgines presencials, a portals web i botigues virtuals. Tots els webs es pensen per potenciar el posicionament gratuït a cercadors (SEO) i l’usabilitat a tots els dispositius mòbils.

Màrqueting integral
L’anàlisi és el primer pas per a la presa de decisions. Mitjançant el màrqueting trobem solucions a les necessitats reals tant de la teva empresa com dels teus clients.

Màrqueting online i xarxes socials
Executem estratègies perquè la teva marca tingui gran visibilitat i popularitat a internet. Creem i gestionem els perfils de la teva empresa a les xarxes generant contingut interessant i útil per als teus seguidors.

Segueix-nos a:

Telèfon

973 21 63 63

Web

www.lagrafica.com

Adreça electrònica

info@lagrafica.com

Horari

Lunes – Jueves de 9:00h a 19:0h

Viernes de 9:00h a 15:00h

Adreça

Carrer Manuel Gaya i Tomàs, 11, 25001 Lleida

Open chat