Lavaquial

Parlem de Lavaquial, una selecta joieria situada al centre neuràlgic de l’eix comercial, inaugurada el 8 de desembre de 1890 per Joan Lavaquial. Començà com a botiga d’objectes de porcellana, orfebreria, òptica i amb els anys s’ha anat consolidant com el comerç que és avui en dia. El Joan va passar el relleu a la seva filla Dolors, tot i que durant la guerra civil el negoci familiar va patir una destrucció total, va aconseguir renéixer i mantenir la seva essència. Actualment continuen al capdavant les dones de la família, la Rosa Maria Morell, “Rosita” i la seva filla Maria Antonieta Prat, “Nini”.

Ens agradaria destacar que durant els anys en què Lleida era una ciutat provinciana i les comunicacions no eren tan fàcils com les d’ara, la Rosita va saber portar a la nostra ciutat l’essència del “savoir-faire” amb peces especials i diferents, tant en joieria com en objectes de decoració i argenteria. Va saber anticipar-se a les noves tendències i aconseguir una perfecta combinació de tradició i innovació.

En aquests moments la seva filla Nini és qui conserva l’ànima i el bon gust de Lavaquial.

Sector

Joieria.

Segueix-nos a:

Marques

K di Kuore, PlatadePalo, Cervera Barcelona, LaBruixeta, Montblanc, Ebel, Frédérique Constant, Frédérique Constant, Armani, Skagen, Marc Jacobs, Deshoulières, Rosenthal- Versace, Riedel Glass, Cacharel, Ungaro, Cerruti, Cunill.

Telèfon

Fixe: 973 243 520

Web

www.lavaquial.es

Horari

De Dimarts a Dissabte:

Matí: De 10:00h a 13:30h

Tarda: De 17:00h a 20:30h

 Dilluns tancat.

Adreça

Plaça Paeria, 2

25007 Lleida

Open chat