Llongueras Élite

Llongueras Élite Lleida, pertanyent a la cadena de perruqueria líder a nivell internacional. Els nostres estilistes es posen al teu servei per donar-te a conèixer les noves tendències i els pentinats més avantguardistes, sempre adaptats al teu estil, fisonomia i estil de vida. Pentinats, serveis i tractaments capil·lars d’última tecnologia.

Trobaràs el bon saber fer d’en Lluís Llongueras en un nou concepte de saló que prioritza la relació client-marca. Els salons Llongueras Élite t’ofereixen un tracte distintiu, personal, assessorant-te en la teva imatge per aconseguir un estil únic que et faci sentir segura de tu mateixa.

Sector

Perruqueria i estètica.

Serveis

En Llongueras Élite oferim els nostres serveis de rentat, tall, pentinat, coloració, tractaments per al cabell, etc.

Tractaments facials:

Higiene facial bàsica· Higiene facial B-caml · Oxigenació facial · Vitamina C · Vel de colàgen · Roller · AOX System · Higiene Plus for men · Radiofreqüència.

Tractaments corporals:

Reductor d’algues · Vacumteràpia Dermosiluet · Cavitació · Radiofreqüència · Depilació · Airbrush · Manicura i pedicura.

Maquillatges i pestanyes:

Maquillatge Social, Express, Núvia… Lifting i tint de pestanyes.

Body wellness:

Massatge relaxant, desconrracturant i circulari· Drenatge Linfàtic . Massatge d’aromateràpia · Massatge de xocolateràpia · Massatge de pedres volcàniques · Massatge amb sal de l’Himalaya · Exfol·liació corporal.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 222 334

Web

www.llongueraselitelleida.com

Horari

De Dilluns a Divendres:

De 09:30h a 19:30h

Dissabtes:

De 09:00h a 13:30h

 

Adreça

Carrer Major, 25 (baixos)

25007 Lleida

Open chat