Montse Interiors

Montse Interiors som una empresa que està al servei de la decoració i el vestiment de la seva llar des de l’any 1972. Vam néixer com un petit negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet dedicat a la roba per la casa. Amb el temps ens vam anar especialitzant en el segment mig alt de decoració i complements de la llar, però sempre amb una política de preus molt competitiva i interessant per als nostres clients.

Tenim 25 punts de venta que estan al seu servei resolent les seves necessitats, oferint-li una gran varietat de productes de fabricació pròpia exclusiva de qualitat i preu sense competència, amés de tenir les millors marques i les llicències originals mes actuals, donant-li un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, als millors preus que pugui trobar, sempre però encaminats amb un lema d’oferir la millor relació de qualitat, preu i servei de mercat.

La nostra vocació de servei fa que poguem disposar de totes les MIDES ESPECIALS i la confecció a mida per a donar tot el servei que vostè està buscant.

El caire familiar i proper al client que va néixer l’any 1972 no s’ha perdut amb el pas dels anys, i actualment conservem la proximitat i el servei a tots els clients que entren als nostres establiments.

Sector

Moda Llar.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 670 625

Web

www.montseinteriors.com

Horari

De Dilluns a Dissabte:

Matí: De 09:45h a 14:00h

Tarda: De 16:45h a 20:30h 

Adreça

Carrer Major, 29

25007 Lleida

Open chat