Multioptica Lux

Som la companyia líder en el sector òptic amb quota de mercat més gran a Espanya. Tenim 40 anys d’experiència i, actualment, som més de 300 socis i col·laboradors, disposem d’una xarxa de distribució amb més de 600 òptiques i més de 2.000 professionals en el territori nacional. Dirigida sota un model cooperativista, referent en termes de facturació, nombre d’establiments i professionals associats.

A més, som la marca més reconeguda pel consumidor i tenim marca pròpia d’ulleres: MÓ, que supera el milió d’ulleres venudes a l’any. Oferim una atenció integral al consumidor, preservant la salut visual amb la major garantia i professionalitat i apropant la moda i les últimes tendències amb més de mil models per triar per a totes les edats i amb la millor qualitat-preu.

A més, com a part del nostre compromís amb la salut visual, a través de la Fundación Multiópticas, ajudem persones i comunitats més vulnerables oferint-los atenció en salut visual i donant ulleres a través de programes propis o col·laboracions amb entitats de prestigi reconegut en l’àmbit de la solidaritat.

Sector

Òptica. Salut visual.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 221 781

Web

www.multiopticas.com

Horari

De Dilluns a Dissabte:

Matí: De 09:30h a 13:30h

Tarda: De 17:00h a 20:30h

Adreça

Carrer Sant Joan, 4

25007 Lleida

Open chat