Óptica Andorrana

Sempre s’havia dit que unes bones ulleres eren molt cares i, fins ara, era veritat. Molts recordem aquells veïns, familiars o amics que feien una escapada a Andorra per adquirir unes ulleres de sol, una nova muntura, o unes lents, a un preu que a la seva ciutat de residència resultava inimaginable. Buscaven i escollien aquí, però hi comprarien.

Amb la intenció d’evitar aquest turisme de shopping, des d’Òptica Andorrana decidim importar el model del país veí: Uns establiments amplis i moderns, situats a enclavaments emblemàtics de la ciutat.

Els darrers avenços tecnològics aplicats al món de la visió, per garantir un examen optomètric complet i exacte.

Uns professionals amb una impecable formació acadèmica i pràctica que sàpiguen unir professionalitat i familiaritat en el tracte amb cada pacient.

Una àmplia varietat de productes òptics de la màxima qualitat (treballem amb les marques més prestigioses) perquè puguis trobar allò que busques entre les més de 20.000 opcions que posem al teu abast des del nostre magatzem central.

I, per a la vostra major tranquil·litat, mostrem la nostra confiança en la qualitat del nostre servei i dels nostres productes a través de les Garanties d’Òptica Andorrana.

Un tracte familiar, proper, personalitzat perquè et sentis com allò que ets: un client únic. I tot això, us ho oferim a “Preu d’Andorra”.

El Principat mai no ha estat gaire lluny, però ara és més a prop que mai perquè ja pots comprar aquí, al costat de casa teva, a preu d’Andorra.

Sector

Òptica. Salut visual.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 224 513

Web

www.optica-andorrana.com

Horari

De Dilluns a Dissabte:

Matí: De 10:00h a 13:30h

Tarda: De 17:00h a 20:30h

Adreça

Carrer Carme, 22

25007 Lleida

Open chat