Rituals

Són a tot arreu: en qualsevol moment, de qualsevol dia, esperant a ser descoberts, ansiosos de compartir la bellesa que amaguen. Són aquests moments que semblen no tenir sentit, que solem no tenir en compte.

Rituals revela aquests moments i ens recorda que en gaudim. Tant si es tracta de gaudir d’un bany càlid i reconfortant com de crear una atmosfera casolana amb la rica essència de l´encens asiàtic, Rituals et permet trobar la felicitat en els detalls més petits.

Ens hem inspirat en la saviesa i les tradicions antigues de les cultures asiàtiques per crear una àmplia col·lecció de productes luxosos però assequibles per al cos i la llar.

Esperem enriquir la teva vida usant unes fragàncies característiques i úniques que han estat dissenyades i elaborades pels millors perfumistes del món.

Els nostres delicats perfums tenen el poder de transformar el teu ànim, recuperar records oblidats i embolicar-te amb una sensació de confort i benestar. El disseny dʻun perfum nou es pot comparar amb la creació dʻuna obra dʻart: analitzem i combinem tots els ingredients adequats fins a obtenir el caràcter únic i distintiu de totes les fragàncies que creem.

Sector

Perfumeria. Regals.

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 243 603

Web

www.rituals.com

Horari

De Dilluns a Dissabte:

 De 10:00h a 20:30h

Adreça

Carrer Major, 15

25007 Lleida

Open chat