VOLTA CICLISTA A CATALUNYA – AFECTACIONS AL TRÀNSIT

VOLTA CICLISTA A CATALUNYA - AFECTACIONS AL TRÀNSIT

Us traslladem la següent informació que ens ha fet arribar l’Ajuntament de Lleida relativa als talls i afectacions de circulació del dia 21 de març (dijous vinent) amb motiu de la volta ciclista de Catalunya.
La cursa arriba al carrer Príncep de Viana des de l’N-240, dijous 21 de març, a les 16.30 aprox.

TALLS DE CIRCULACIÓ

DE 8 A 20 H ES TALLARÀ la circulació al carrer Príncep de Viana entre la Rambla Ferran i el carrer Comtes d’Urgell.

De 10 a 18 h ES TALLARÀ la circulació a la Rambla Ferran, Democràcia- Comtes d’Urgell (entre Democràcia i Príncep de Viana) i Anselm Clavé.

La cursa arriba a Lleida per la carretera de Tarragona, N-240a, pel barri de Magraners, fins a la rotonda del cementiri on enllaçarà amb la carretera LL-11, sentit interior ciutat. En arribar a la rotonda de “les vinyes”, la cursa girarà a la dreta en sentit Avinguda Victoriano Muñoz, fins a arribar a la rotonda amb el Camí de Granyena per continuar cap al Pont de Príncep de Viana, estació de trens i arribar a la meta, a l’altura del número 20 del carrer Príncep de Viana.

Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i usar la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació
Desviaments previstos
A banda dels talls ja descrits, entre les 16:15 i les 17:00 hores aproximadament, es prohibirà la circulació per tot el recorregut de la carrera fins a la meta.
La circulació s’anirà normalitzant a mesura que vagi passant la cursa, a excepció dels accessos a la zona de meta del carrer Príncep de Vina i a la Rambla de Ferran, perquè en aquest punt s’hi ubicaran els vehicles dels equips participants i de la resta de l’organització: autocars dels equips, jutges de cursa, serveis mèdics i de seguretat, etc.
En aquesta zona, la circulació quedarà restringida fins al desmuntatge final de totes les estructures i la marxa dels vehicles implicats.

Altres avisos i recomanacions
La Paeria insisteix a planificar, amb temps, altres rutes alternatives i recorda més recomanacions pel dia de l’arribada de la Volta:
• Entre les 8 de matí i les 20 hores del dijous dia 21 de març, hi haurà afectacions generalitzades a la mobilitat principalment al carrer Príncep de Viana, Rambla de Ferran i barri de Noguerola-Segre.
• Els usuaris dels pàrquings del carrer Príncep de Viana afectats per la zona marcada amb tanques, no podran sortir ni accedir als mateixos mentre duri les feines de muntatge i desmuntatge de la zona de meta que finalitzaran a les 20 h aproximadament.
• Veïns de la zona de l’Avinguda del Segre i adjacents podran accedir al barri per l’avinguda del Segre i el carrer Riquer també estarà obert al trànsit.
• La circulació dels autobusos urbans quedarà afectada donat la impossibilitat de circular pel tram comprés entre el carrer Príncep de Viana i la Rambla Ferran.
• També quedarà impossibilitada a la circulació el Pont de Príncep de Viana.
• Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i usar la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació.

La Paeria informarà durant tota aquesta setmana sobre les afectacions a premsa, xarxes socials, edificis i pàrquing afectats, comerços i empreses amb sortida al recorregut i carrers que patiran talls o altres tipus d’afectacions, el dia 21.

Open chat