Eix Comercial

La Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida (FACEC) és una agrupació zonal de comerciants sense ànim de lucre, que reuneix les associacions de comerciants dels carrers següents: Alcalde Costa, Blondel, Major, Plaça Sant Joan, Portaferrissa i Magdalena.

CERCA D'ESTABLIMENTS

Aquesta agrupació neix amb els objectius de representar, gestionar i fomentar els interessos comuns, estimulant els esforços conjunts i duent a terme accions conjuntes de dinamització i promoció de l’activitat comercial d’aquesta zona.

Els primers objectius que s’havien fixat han estat assolits. Prova d’això és que tant la premsa local com la majoria dels lleidatans ja parlen de l’Eix Comercial com una única zona de comerç. Ens diferenciem significativament respecte d’altres associacions similars per la qualitat dels productes que venen els nostres associats, per la varietat d’oferta, per la creació d’un espai lúdic comercial i pel servei d’atenció personalitzada que ofereixen els nostres comerços.

D’altra banda, cal tenir en compte que l’Eix Comercial de Lleida *és el centre comercial per a vianants més llarg d’Espanya (3.5 km), és a l’aire lliure i està situat al centre de la ciutat. Hi ha més de 400 comerços, per la continuïtat dels quals es creen fluxos de vianants que van de punta a punta de l’Eix; és la zona comercial amb més atracció de compra de tota la demarcació de Lleida, aproximadament el visiten unes 15.000 persones diàries, tot i que en períodes més comercials aquesta xifra augmenta considerablement (fins a 25.000), els clients són tant de Lleida capital com de poblacions de comarques properes (Franja d’Osca, Garrigues, Segrià, Noguera, Urgell…).

*és el tercer centre comercial més gran del sud d’Europa, consta de més de 3,5 km de llargària

LA JUNTA

Montse Eritja

Presidenta

Anna Caballol

Vice Presidenta

Joan Guarro

Secretari

Carme Segú

Tresorera

Judith Gonzalez

Gerent

Open chat