Il.Lustre Col.Legi D’Advocats De Lleida

El Col·legi de l’Advocacia de Lleida és la institució pública que agrupa totes aquelles persones que, havent obtingut la corresponent titulació universitària en dret, exerceixen la professió d’advocat i tenen despatx obert dins del territori de l’actual provincial de Lleida.

El Col·legi, ja sigui amb la seva actual denomiació o amb la tradicional de “Col·legi d’Advocats de Lleida”, és una institució centenària que està present i ve fent sentir aquesta presència en l’evolució social i cultural dels pobles, viles i ciutats dels territoris del ponent català que constituexien la seva demarcació.

El Col·legi disposa d’una seu central, situada a la ciutat de Lleida, i quatre oficines situades a Balaguer, Cervera, La Seu d’Urgell i Tremp. També té delegacions, tot i que sense dependències específiques, a les viles de Solsona i Vielha.

Pel que fa referència a l’advocacia, el Col·legi té com a principal funció la de vetllar perquè la professió s’exerceixi amb dignitat, llibertat i independència i garantir que el seu exercici s’atingui als principis que regulen la bona pràctica i la deontologia professionals.

Sector

Serveis

Segueix-nos a:

Telèfon

Fixe: 973 238 007

Web

www.advocatslleida.org

Horari

De dilluns a divendres:

Matí: De 09:00h a 14:00h

Tarda: De 16:30h a 19:00h

 

Adreça

Plaça Sant Joan, 6-8

25007 Lleida

Open chat